| pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
мєLσ∂у
Yaş : 31 Mesaj Sayısı : 293 Kayıt tarihi : 22/06/09 Doğum tarihi : 01/08/92 Başarı Sistemi : 4 Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Takımı : Nerden : Sabit DeğiLim Heryerdeyim............ :)
| Konu: Geri: pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... C.tesi Tem. 04, 2009 6:12 pm | |
| Limondan daha fazla su elde etmek istiyorsanız, limonu yıkayıp kuruladıktan sonra çatalla bir kez delin, sonra suyunu sıkın. | |
|
| |
мєLσ∂у
Yaş : 31 Mesaj Sayısı : 293 Kayıt tarihi : 22/06/09 Doğum tarihi : 01/08/92 Başarı Sistemi : 4 Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Takımı : Nerden : Sabit DeğiLim Heryerdeyim............ :)
| Konu: Geri: pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... C.tesi Tem. 04, 2009 6:13 pm | |
| Kurabiyeleri sıcakken tepsiden çıkarırsanız tepsiye yapışmaz. Ancak sıcakken çıkartamadıysanız soğuduktan sonra 1-2 dakika tekrar ısıtıp çıkartın böylece kurabiyeler parçalanmaz. | |
|
| |
мєLσ∂у
Yaş : 31 Mesaj Sayısı : 293 Kayıt tarihi : 22/06/09 Doğum tarihi : 01/08/92 Başarı Sistemi : 4 Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Takımı : Nerden : Sabit DeğiLim Heryerdeyim............ :)
| Konu: Geri: pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... C.tesi Tem. 04, 2009 6:13 pm | |
| -Kuru fasulyeleri dağılmadan pişirmek istiyorsanız tuzu ve salçayı ya da domatesleri fasulyeler yarı piştikten sonra koyun.
-Kızartma kokularının bütün eve yayılmaması için yağın içine bir iki dal maydanoz atın. | |
|
| |
мєLσ∂у
Yaş : 31 Mesaj Sayısı : 293 Kayıt tarihi : 22/06/09 Doğum tarihi : 01/08/92 Başarı Sistemi : 4 Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Takımı : Nerden : Sabit DeğiLim Heryerdeyim............ :)
| Konu: Geri: pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... C.tesi Tem. 04, 2009 6:14 pm | |
| Mısırları haşlarken daha lezzetli olması için tencereye bir çay kaşığı şeker atın. ayrıca mısır kabuklarını yıkadıktan sonra onları da koyabilirsiniz. | |
|
| |
мєLσ∂у
Yaş : 31 Mesaj Sayısı : 293 Kayıt tarihi : 22/06/09 Doğum tarihi : 01/08/92 Başarı Sistemi : 4 Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Takımı : Nerden : Sabit DeğiLim Heryerdeyim............ :)
| Konu: Geri: pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... C.tesi Tem. 04, 2009 6:14 pm | |
| Tavuğun üzerine limon suyu sürer ve tuz serperseniz tavuğun nar gibi kızardığını görebilirsiniz. | |
|
| |
мєLσ∂у
Yaş : 31 Mesaj Sayısı : 293 Kayıt tarihi : 22/06/09 Doğum tarihi : 01/08/92 Başarı Sistemi : 4 Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Takımı : Nerden : Sabit DeğiLim Heryerdeyim............ :)
| Konu: Geri: pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... C.tesi Tem. 04, 2009 6:15 pm | |
| Kızartma yaparken yapın patlayıp sıçramaması için, bir tutam tuz atmanız yeterlidir. | |
|
| |
мєLσ∂у
Yaş : 31 Mesaj Sayısı : 293 Kayıt tarihi : 22/06/09 Doğum tarihi : 01/08/92 Başarı Sistemi : 4 Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Takımı : Nerden : Sabit DeğiLim Heryerdeyim............ :)
| Konu: Geri: pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... C.tesi Tem. 04, 2009 6:15 pm | |
| Bayat ekmekleri kare kare kesip kızarttıktan sonra kapaklı bir kavanoza koyup buzdolabında çorbalarınızda kullanmak üzere saklayabilirsiniz veya robotta öğütüp galeta unu niyetine de kullanabilirsiniz.
Yoğurtlu çorbaya tuzu çorba piştikten sonra atın, yoksa yoğurt kesilir. | |
|
| |
мєLσ∂у
Yaş : 31 Mesaj Sayısı : 293 Kayıt tarihi : 22/06/09 Doğum tarihi : 01/08/92 Başarı Sistemi : 4 Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Takımı : Nerden : Sabit DeğiLim Heryerdeyim............ :)
| Konu: Geri: pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... C.tesi Tem. 04, 2009 6:16 pm | |
| Sebzeli güveç yaparken vitamin değerlerinin düşmemesi ve lezzetlerinin bozulmaması için sebzeleri çiğ olarak koyun. | |
|
| |
мєLσ∂у
Yaş : 31 Mesaj Sayısı : 293 Kayıt tarihi : 22/06/09 Doğum tarihi : 01/08/92 Başarı Sistemi : 4 Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Takımı : Nerden : Sabit DeğiLim Heryerdeyim............ :)
| Konu: Geri: pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... C.tesi Tem. 04, 2009 6:16 pm | |
| Portakalları sıkmadan önce bir süre soğuk suda bekletirseniz daha fazla su verirler. | |
|
| |
мєLσ∂у
Yaş : 31 Mesaj Sayısı : 293 Kayıt tarihi : 22/06/09 Doğum tarihi : 01/08/92 Başarı Sistemi : 4 Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Takımı : Nerden : Sabit DeğiLim Heryerdeyim............ :)
| Konu: Geri: pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... C.tesi Tem. 04, 2009 6:16 pm | |
| Hazırladığınız beşamel sosun ateşten alınmasına yakın içine çekilmiş ceviz , adaçayı yada nane atarsanız hoş lezzetler elde edersiniz. | |
|
| |
мєLσ∂у
Yaş : 31 Mesaj Sayısı : 293 Kayıt tarihi : 22/06/09 Doğum tarihi : 01/08/92 Başarı Sistemi : 4 Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Takımı : Nerden : Sabit DeğiLim Heryerdeyim............ :)
| Konu: Geri: pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... C.tesi Tem. 04, 2009 6:17 pm | |
| Balık kızartma yağının içine kırmızı biber serperseniz bu balığa değişik bir lezzet verir ve ayrıca balığın rengi çok güzel ve parlak olur. | |
|
| |
мєLσ∂у
Yaş : 31 Mesaj Sayısı : 293 Kayıt tarihi : 22/06/09 Doğum tarihi : 01/08/92 Başarı Sistemi : 4 Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Takımı : Nerden : Sabit DeğiLim Heryerdeyim............ :)
| Konu: Geri: pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... C.tesi Tem. 04, 2009 6:17 pm | |
| Meyve salatası yaptığınızda eğer servis için daha vakit varsa meyvelerin kararmaması için üzerlerine limon dilimleri koyun. servis ederken dilimleri alabilirsiniz. | |
|
| |
| pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... | |
|