sanal ortamın gözdesi....
pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 112wqc

Forumdan Yararlanabilmek için lütfen üye olunuz
sanal ortamın gözdesi....
pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 112wqc

Forumdan Yararlanabilmek için lütfen üye olunuz
sanal ortamın gözdesi....
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

sanal ortamın gözdesi....

genç misiniz....o zaman hoşgeldiniz....
 
AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
ADMIN SEÇİMLERİ VE MODERATÖRLÜK SEÇİMLERİ SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR ... SEÇİLEN ARKADAŞLARIMIZA GÖREVLERİNDE Başarılar ... RADYOMUZ İÇİN DJLİK BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR ...AYRINTILAR DUYURULAR BÖLÜMÜNDE VERİLMİŞTİR... BİLGİNİZE ....

 

 pratik bilgiler ve lezzet ipuçları...

Aşağa gitmek 
2 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
мєLσ∂у
Modaratör
Modaratör
мєLσ∂у


Yaş : 31
Mesaj Sayısı : 293
Kayıt tarihi : 22/06/09
Doğum tarihi : 01/08/92
Başarı Sistemi : 4
Ruh Hali : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Acilibi9
Sanal Hayvanı : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Cccfis12
Takımı : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Fenerbahce
Nerden : Sabit DeğiLim Heryerdeyim............ :)

pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: pratik bilgiler ve lezzet ipuçları...   pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Tem. 04, 2009 6:12 pm

Limondan daha fazla su elde etmek istiyorsanız, limonu yıkayıp kuruladıktan sonra çatalla bir kez delin, sonra suyunu sıkın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
мєLσ∂у
Modaratör
Modaratör
мєLσ∂у


Yaş : 31
Mesaj Sayısı : 293
Kayıt tarihi : 22/06/09
Doğum tarihi : 01/08/92
Başarı Sistemi : 4
Ruh Hali : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Acilibi9
Sanal Hayvanı : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Cccfis12
Takımı : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Fenerbahce
Nerden : Sabit DeğiLim Heryerdeyim............ :)

pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: pratik bilgiler ve lezzet ipuçları...   pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Tem. 04, 2009 6:13 pm

Kurabiyeleri sıcakken tepsiden çıkarırsanız tepsiye yapışmaz. Ancak sıcakken çıkartamadıysanız soğuduktan sonra 1-2 dakika tekrar ısıtıp çıkartın böylece kurabiyeler parçalanmaz.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
мєLσ∂у
Modaratör
Modaratör
мєLσ∂у


Yaş : 31
Mesaj Sayısı : 293
Kayıt tarihi : 22/06/09
Doğum tarihi : 01/08/92
Başarı Sistemi : 4
Ruh Hali : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Acilibi9
Sanal Hayvanı : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Cccfis12
Takımı : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Fenerbahce
Nerden : Sabit DeğiLim Heryerdeyim............ :)

pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: pratik bilgiler ve lezzet ipuçları...   pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Tem. 04, 2009 6:13 pm

-Kuru fasulyeleri dağılmadan pişirmek istiyorsanız tuzu ve salçayı ya da domatesleri fasulyeler yarı piştikten sonra koyun.



-Kızartma kokularının bütün eve yayılmaması için yağın içine bir iki dal maydanoz atın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
мєLσ∂у
Modaratör
Modaratör
мєLσ∂у


Yaş : 31
Mesaj Sayısı : 293
Kayıt tarihi : 22/06/09
Doğum tarihi : 01/08/92
Başarı Sistemi : 4
Ruh Hali : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Acilibi9
Sanal Hayvanı : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Cccfis12
Takımı : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Fenerbahce
Nerden : Sabit DeğiLim Heryerdeyim............ :)

pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: pratik bilgiler ve lezzet ipuçları...   pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Tem. 04, 2009 6:14 pm

Mısırları haşlarken daha lezzetli olması için tencereye bir çay kaşığı şeker atın. ayrıca mısır kabuklarını yıkadıktan sonra onları da koyabilirsiniz.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
мєLσ∂у
Modaratör
Modaratör
мєLσ∂у


Yaş : 31
Mesaj Sayısı : 293
Kayıt tarihi : 22/06/09
Doğum tarihi : 01/08/92
Başarı Sistemi : 4
Ruh Hali : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Acilibi9
Sanal Hayvanı : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Cccfis12
Takımı : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Fenerbahce
Nerden : Sabit DeğiLim Heryerdeyim............ :)

pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: pratik bilgiler ve lezzet ipuçları...   pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Tem. 04, 2009 6:14 pm

Tavuğun üzerine limon suyu sürer ve tuz serperseniz tavuğun nar gibi kızardığını görebilirsiniz.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
мєLσ∂у
Modaratör
Modaratör
мєLσ∂у


Yaş : 31
Mesaj Sayısı : 293
Kayıt tarihi : 22/06/09
Doğum tarihi : 01/08/92
Başarı Sistemi : 4
Ruh Hali : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Acilibi9
Sanal Hayvanı : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Cccfis12
Takımı : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Fenerbahce
Nerden : Sabit DeğiLim Heryerdeyim............ :)

pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: pratik bilgiler ve lezzet ipuçları...   pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Tem. 04, 2009 6:15 pm

Kızartma yaparken yapın patlayıp sıçramaması için, bir tutam tuz atmanız yeterlidir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
мєLσ∂у
Modaratör
Modaratör
мєLσ∂у


Yaş : 31
Mesaj Sayısı : 293
Kayıt tarihi : 22/06/09
Doğum tarihi : 01/08/92
Başarı Sistemi : 4
Ruh Hali : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Acilibi9
Sanal Hayvanı : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Cccfis12
Takımı : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Fenerbahce
Nerden : Sabit DeğiLim Heryerdeyim............ :)

pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: pratik bilgiler ve lezzet ipuçları...   pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Tem. 04, 2009 6:15 pm

Bayat ekmekleri kare kare kesip kızarttıktan sonra kapaklı bir kavanoza koyup buzdolabında çorbalarınızda kullanmak üzere saklayabilirsiniz veya robotta öğütüp galeta unu niyetine de kullanabilirsiniz.



Yoğurtlu çorbaya tuzu çorba piştikten sonra atın, yoksa yoğurt kesilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
мєLσ∂у
Modaratör
Modaratör
мєLσ∂у


Yaş : 31
Mesaj Sayısı : 293
Kayıt tarihi : 22/06/09
Doğum tarihi : 01/08/92
Başarı Sistemi : 4
Ruh Hali : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Acilibi9
Sanal Hayvanı : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Cccfis12
Takımı : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Fenerbahce
Nerden : Sabit DeğiLim Heryerdeyim............ :)

pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: pratik bilgiler ve lezzet ipuçları...   pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Tem. 04, 2009 6:16 pm

Sebzeli güveç yaparken vitamin değerlerinin düşmemesi ve lezzetlerinin bozulmaması için sebzeleri çiğ olarak koyun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
мєLσ∂у
Modaratör
Modaratör
мєLσ∂у


Yaş : 31
Mesaj Sayısı : 293
Kayıt tarihi : 22/06/09
Doğum tarihi : 01/08/92
Başarı Sistemi : 4
Ruh Hali : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Acilibi9
Sanal Hayvanı : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Cccfis12
Takımı : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Fenerbahce
Nerden : Sabit DeğiLim Heryerdeyim............ :)

pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: pratik bilgiler ve lezzet ipuçları...   pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Tem. 04, 2009 6:16 pm

Portakalları sıkmadan önce bir süre soğuk suda bekletirseniz daha fazla su verirler.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
мєLσ∂у
Modaratör
Modaratör
мєLσ∂у


Yaş : 31
Mesaj Sayısı : 293
Kayıt tarihi : 22/06/09
Doğum tarihi : 01/08/92
Başarı Sistemi : 4
Ruh Hali : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Acilibi9
Sanal Hayvanı : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Cccfis12
Takımı : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Fenerbahce
Nerden : Sabit DeğiLim Heryerdeyim............ :)

pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: pratik bilgiler ve lezzet ipuçları...   pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Tem. 04, 2009 6:16 pm

Hazırladığınız beşamel sosun ateşten alınmasına yakın içine çekilmiş ceviz , adaçayı yada nane atarsanız hoş lezzetler elde edersiniz.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
мєLσ∂у
Modaratör
Modaratör
мєLσ∂у


Yaş : 31
Mesaj Sayısı : 293
Kayıt tarihi : 22/06/09
Doğum tarihi : 01/08/92
Başarı Sistemi : 4
Ruh Hali : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Acilibi9
Sanal Hayvanı : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Cccfis12
Takımı : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Fenerbahce
Nerden : Sabit DeğiLim Heryerdeyim............ :)

pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: pratik bilgiler ve lezzet ipuçları...   pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Tem. 04, 2009 6:17 pm

Balık kızartma yağının içine kırmızı biber serperseniz bu balığa değişik bir lezzet verir ve ayrıca balığın rengi çok güzel ve parlak olur.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
мєLσ∂у
Modaratör
Modaratör
мєLσ∂у


Yaş : 31
Mesaj Sayısı : 293
Kayıt tarihi : 22/06/09
Doğum tarihi : 01/08/92
Başarı Sistemi : 4
Ruh Hali : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Acilibi9
Sanal Hayvanı : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Cccfis12
Takımı : pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Fenerbahce
Nerden : Sabit DeğiLim Heryerdeyim............ :)

pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: pratik bilgiler ve lezzet ipuçları...   pratik bilgiler ve lezzet ipuçları... - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Tem. 04, 2009 6:17 pm

Meyve salatası yaptığınızda eğer servis için daha vakit varsa meyvelerin kararmaması için üzerlerine limon dilimleri koyun. servis ederken dilimleri alabilirsiniz.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
pratik bilgiler ve lezzet ipuçları...
Sayfa başına dön 
3 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Yeryüzü hakkında iLginç biLgiLer

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
sanal ortamın gözdesi.... :: ***SİZDEN GELENLER*** :: YeMeK TaRiFLeRi-
Buraya geçin: