sanal ortamın gözdesi....
Mandalina ve kivili tart 112wqc

Forumdan Yararlanabilmek için lütfen üye olunuz
sanal ortamın gözdesi....
Mandalina ve kivili tart 112wqc

Forumdan Yararlanabilmek için lütfen üye olunuz
sanal ortamın gözdesi....
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

sanal ortamın gözdesi....

genç misiniz....o zaman hoşgeldiniz....
 
AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
ADMIN SEÇİMLERİ VE MODERATÖRLÜK SEÇİMLERİ SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR ... SEÇİLEN ARKADAŞLARIMIZA GÖREVLERİNDE Başarılar ... RADYOMUZ İÇİN DJLİK BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR ...AYRINTILAR DUYURULAR BÖLÜMÜNDE VERİLMİŞTİR... BİLGİNİZE ....

 

 Mandalina ve kivili tart

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
мєLσ∂у
Modaratör
Modaratör
мєLσ∂у


Yaş : 31
Mesaj Sayısı : 293
Kayıt tarihi : 22/06/09
Doğum tarihi : 01/08/92
Başarı Sistemi : 4
Ruh Hali : Mandalina ve kivili tart Acilibi9
Sanal Hayvanı : Mandalina ve kivili tart Cccfis12
Takımı : Mandalina ve kivili tart Fenerbahce
Nerden : Sabit DeğiLim Heryerdeyim............ :)

Mandalina ve kivili tart Empty
MesajKonu: Mandalina ve kivili tart   Mandalina ve kivili tart Icon_minitimePtsi Haz. 29, 2009 3:27 pm

Malzemeler
1 yumurta sarisi
125 gr margarin
80 gr pudra sekeri
1 paket vanilya sekeri
bir fiske tuzalabildigi kadar un
1 cay kasigi kabartma tozu
kremasi icin
200 ml krema
200 gr quark (labne veya süzülmüs yogurt)
1 cay bardagi seker
1 paket vanilya sekeri
1 paket krem sertlestirici
üzeri icin
3 tane kivi
1 kutu konserve mandalina
1 paket pasta jölesi
Yapılışı
margarinle pudra sekeri cirpiliryumurta sarisi vanilya sekeri tuzu ilave edilip cirpilmaya devam edilir.Kabartma tozu ve un ayni anda ilave edilir karistiriliryaglanmis tart kalibina yayilir.Isitilmis 170 derece firinda üzeri fazla kizarmadan alinir.
Krema mikserle cirpilirquark seker vanilya sekeride eklenir ve cirpilir.Krem sertlestirici ilave edilir mikserle cirpilir krema koyu bir kivam almis olacaktirbuzdolabinda bekletilir.
Sogumus tartin üzerine krema sürülürdilimlenmis kiviler ve madalinalar dizilir.pasta jölesi tarifine göre pisirilir meyvelerin üzerine fircayla sürülür.üzerindeki jöle donunca servise hazir demektir afiyetle yenir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Mandalina ve kivili tart
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Çilekli Tart

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
sanal ortamın gözdesi.... :: ***SİZDEN GELENLER*** :: YeMeK TaRiFLeRi-
Buraya geçin: