sanal ortamın gözdesi....
Baharat Soslu Dondurma Tatlısı 112wqc

Forumdan Yararlanabilmek için lütfen üye olunuz
sanal ortamın gözdesi....
Baharat Soslu Dondurma Tatlısı 112wqc

Forumdan Yararlanabilmek için lütfen üye olunuz
sanal ortamın gözdesi....
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

sanal ortamın gözdesi....

genç misiniz....o zaman hoşgeldiniz....
 
AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
ADMIN SEÇİMLERİ VE MODERATÖRLÜK SEÇİMLERİ SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR ... SEÇİLEN ARKADAŞLARIMIZA GÖREVLERİNDE Başarılar ... RADYOMUZ İÇİN DJLİK BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR ...AYRINTILAR DUYURULAR BÖLÜMÜNDE VERİLMİŞTİR... BİLGİNİZE ....

 

 Baharat Soslu Dondurma Tatlısı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
мєLσ∂у
Modaratör
Modaratör
мєLσ∂у


Yaş : 31
Mesaj Sayısı : 293
Kayıt tarihi : 22/06/09
Doğum tarihi : 01/08/92
Başarı Sistemi : 4
Ruh Hali : Baharat Soslu Dondurma Tatlısı Acilibi9
Sanal Hayvanı : Baharat Soslu Dondurma Tatlısı Cccfis12
Takımı : Baharat Soslu Dondurma Tatlısı Fenerbahce
Nerden : Sabit DeğiLim Heryerdeyim............ :)

Baharat Soslu Dondurma Tatlısı Empty
MesajKonu: Baharat Soslu Dondurma Tatlısı   Baharat Soslu Dondurma Tatlısı Icon_minitimePaz Haz. 28, 2009 5:20 pm

Malzemeler


1 paket vanilyalı puding
500 ml süt (2Baharat Soslu Dondurma Tatlısı Virgs5 bardak gibi)
1/2 adet çubuk vanilya
2 adet karanfil
2 adet yıldız anason
1/4 çay kaşığı zencefil
1/4 çay kaşığı tarçın
15 g tereyağı (1 çorba kaşığından az)
1 çorba kaşığı bal (15 g civarında)
1 adet iri armut
1 bütün sade kek
1 çorba kaşığı portakal likörü (isteğe bağlı)
pudra şekeri (8 - 9 g)
1’er top Çikolatalı ve Vanilyalı Dondurma.


Hazırlanışı


Puding tozunu sütle tencereye koyun. Karıştırıp erimesini sağlayın. VanilyaBaharat Soslu Dondurma Tatlısı Virgs anasonBaharat Soslu Dondurma Tatlısı Virgs karanfilBaharat Soslu Dondurma Tatlısı Virgs zencefil ve tarçını ekleyip ateşe oturtun. Kaynayana kadar karıştırıp kısık ateşte 3 - 4 dakika pişirin. VanilyaBaharat Soslu Dondurma Tatlısı Virgs
karanfil ve anasonları çıkartın. Orta boy yapışmaz yüzeyli bir tavayı
orta ateşe oturtun. Tereyağını ve balı ekleyip 1 dakika tereyağı
yumuşayana kadar karıştırın. Armudu 4 yuvarlak dilime kesipBaharat Soslu Dondurma Tatlısı Virgs
orta yerini ve çekirdeklerini çıkartıp tavaya ekleyin. 2 - 3 dakika her
iki yüzünü de pişirin. Keki yuvarlak olarak 8 parçaya kesin. 4
yuvarlağın üstüne portakal likörünü serpin (isteğe göre)Baharat Soslu Dondurma Tatlısı Virgs
armut dilimlerini yerleştirin. Kalan 4 parçayı da üstlerine kapatın.
Pudra şekeri serpip birer top Çikolatalı ve Vanilyalı Dondurma ve
hazırladığınız baharatlı pudingle servis yapın. İsteğe göre çikolatalı
sos ekleyebilirsiniz.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Baharat Soslu Dondurma Tatlısı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Cevizli Kaymaklı Ekmek Tatlısı
» Domates Soslu Krep
» Frambuaz Soslu Parfe
» Kavunda Meyveli Dondurma

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
sanal ortamın gözdesi.... :: ***SİZDEN GELENLER*** :: YeMeK TaRiFLeRi-
Buraya geçin: